Onderwerpen uit de media, vanuit verhalen van mensen of mezelf zijn mijn inspiratiebronnen.  Mijn interesse betreft vooral de persoonlijke levensverhalen van mensen. 

Ik kijk vanuit vrouwelijk perspectief naar de wereld. De thema's 'gezien worden en ontmoeten'  komen vaak terug. De beelden vertellen over emoties, liefde, kracht, kwetsbaarheid, maatschappelijke positie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en bewustwording.

Voor de Allerzielen-viering op de begraafplaats maak ik jaarlijks gedenkdoeken en -platen. Ze zijn geinspireerd op de natuur, de elementen water, vuur, lucht, aarde en licht en donker. De teksten bemoedigen en geven troost. Met symbolen om de namen van overleden kinderen te blijven noemen. 

Als ik een persoonlijke kunstwerk maak voor iemand laat ik me inspireren door het persoonlijke verhaal van de opdrachtgever. De werken op deze site geven een indruk van de mogelijkheden. De prijs is altijd in overleg.

Ik bouw mijn beelden voornamelijk van papier en textiel.  Daarbij gebruik ik zoveel mogelijk gedragen kleding of tweedehands lappen. Mooie patroontjes  of felle kleuren spreken me erg aan. De associaties die textiel en papier oproepen bevorderen de interactie met de kijker.   

Wil je op de hoogte blijven van mijn exposities en nieuw werk? Dat kan door je aan te melden voor de nieuwsbrief.