Marion Vriens. Een leven lang geboeid door kunst van anderen. Ademloos volgend wat de kunstgeschiedenis te vertellen heeft. En vooral de nieuwste ideeën van hedendaagse kunstenaars.

Zelf heb ik jarenlang met plezier en overgave geschilderd. Tot het moment  dat het schildersdoek te eenzijdig werd. Op 45 jarige leeftijd heb ik me aangemeld bij St. Joost voor de richting Fine art. En nu ben ik sinds 2009 actief als beeldend kunstenaar in mijn Studio, Atelier voor beeldende kunst. 

Tijdens de opleiding ontdekte ik het plezier van experimenteren met materiaal. Papier en textiel bieden ongekende mogelijkheden. De ervaring met schilderen komt eveneens terug in mijn beelden. Dit is met name te zien aan mijn kleurgebruik. 

Naast mijn werk als kunstenaar werk ik inmiddels meer dan 35 jaar in het sociale domein. Daarbij heb ik veel contact met mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. En organisaties die zich voor hen inzetten.  Levensvragen, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke thema's boeien me enorm. Het is vanzelfsprekend dat deze onderwerpen ook terug komen in mijn beelden.