'Er is eens...'. In expositieruimte 'De Andere Kant' in Geldrop heb ik een wandsculptuur van kranten gemaakt in het trappenhuis. Titel: 'Een land waar het leven goed is'. Februari 2010.

'Zoeken naar balans' is een werk van papier maché en textiel met glas erover, gemaakt in opdracht. Bij dit beeld heb ik me laten inspireren door het persoonlijke verhaal van de opdrachtgever. Februari 2010.

'Krantensculptuur met mensfiguren'. Voor de NRC Next maakte ik een wandsculptuur van kranten. Met tekst en foto's. Een veelheid aan mensfiguren in allerlei poses en met het accent op lichaamstaal. Het beeld is fragmentarisch als de berichtgeving in de krant en tegelijk een eenheid door de tijd en de plaats waar het tafereel zich afspeelt. Een blik op de wereld. Februari 2010.

'Kunst en Spiritualiteit'. Bij Spirit in Roosendaal ging ik op 29 april 2010 in gesprek met pastor Fons van Hees over kunst en spiritualiteit. Een dialoog over mijn werk en associaties van de toeschouwer vanuit spiritualiteit. 

'De Contente mens'. Een wandsculptuur (oplage: 10, 20x30 cm, papier, textiel en naaimachinestiksels). Geschenken voor het Beeldend Kunstenaars Collectief Roosendaal.  Juni 2010.

'Het Regenboogproject' ter gelegenheid van Allerzielen.NU. Begraafplaats Zegestede te Roosendaal op 29 oktober 2010. Een project in opdracht van CBK West Brabant en Schatten van Brabant gerealiseerd samen met Nicole Linders. Meer beeld en informatie in de groep Herdenken.

​Sindsdien maak ik elk jaar een nieuw project ter gelegeheid van Allerzielen. Meer informatie in de galerie bij Allerzielen.