Enkele voorbeeld van opdrachten en projecten die ik gerealiseerd heb. 


'Zoeken naar balans' is een werk van papier maché en textiel met glas erover. Gemaakt in opdracht. Bij dit beeld heb ik me laten inspireren door het persoonlijke verhaal van de opdrachtgever. 

'Krantensculptuur met mensfiguren'. Voor de NRC Next maakte ik een wandsculptuur van kranten. Met tekst en foto's van de NRC Next. Een veelheid aan mensfiguren in allerlei poses en met het accent op lichaamstaal. Het beeld is fragmentarisch als de berichtgeving in de krant en tegelijk een eenheid door de tijd en de plaats waar het tafereel zich afspeelt. Een blik op de wereld. 

'De Contente mens'. Een wandsculptuur (oplage: 10, 20x30 cm, papier, textiel en naaimachinestiksels). Geschenken voor het Beeldend Kunstenaars Collectief Roosendaal.  

Ter gelegenheid van Allerzielen maak ik jaarlijks een gedenkplaats voor overleden kinderen op begraafplaats Zoomstede te Bergen op Zoom onder de titel Rituelen Helen. Dat is gestart in 2010 met het project Allerzielen.NU. Een project in opdracht van CBK West Brabant en Schatten van Brabant. Sindsdien maak ik, samen met Ouders van Overleden Kinderen (OOK), elk jaar een nieuwe werk. Meer informatie is te vinden in de galerie. 

Wandkleed voor een kinderkamer Ter gelegenheid van de verjaardag van onze kleindochter maakte ik een persoonlijk wandkleed met tekst en afbeeldingen op wat eerder het hemeltje van de wieg was. Ze was inmiddels uit de wieg gegroeid en zo hebben we het hemeltje een nieuwe bestemming gegeven. 

Gedenkkist voor 60 jarig huwelijk Ter gelegenheid van een 60 jarige bruiloft heb ik een gedenkkist gemaakt bekleed met textiel en foto's van alle kinderen en kleinkinderen. In de gedenkkist persoonlijke gelukswensen van iedereen om nog eens terug te lezen.