In mijn opdrachten ga ik steeds uit van het persoonlijke verhaal van de opdrachtgever. Of ik maak een installatie speciaal voor een bepaalde gebeurtenis of locatie. Dat kan voor een bedrijf of organisatie zijn of voor kunstmanifestaties. Hierna enkele voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten.  

Projecten en opdrachten

'Er is eens...'. Voor een expositie in expositieruimte 'De Andere Kant' in Geldrop is kunstenaars heb ik een wandsculptuur van kranten gemaakt in het trappenhuis. Titel: 'Een land waar het leven goed is'. Februari 2010.

'Zoeken naar balans' is een werk van papier maché en textiel met glas erover, gemaakt in opdracht. Bij dit beeld heb ik me laten inspireren door het persoonlijke verhaal van de opdrachtgever. Februari 2010.

'Krantensculptuur met mensfiguren'. Voor de NRC Next maakte ik een wandsculptuur van kranten. Ik gebruikte daarvoor zowel tekst als foto's. Een veelheid aan mensfiguren in allerlei poses en met het accent op lichaamstaal. Het beeld is fragmentarisch als de berichtgeving in de krant en tegelijk een eenheid door de tijd en de plaats waar het tafereel zich afspeelt. Een blik op de wereld. Februari 2010.

'Kunst en Spiritualiteit'. Bij Spirit in Roosendaal heb ik op 29 april 2010 deelgenomen aan een gesprek met pastor Fons van Hees over kunst en spiritualiteit. Een dialoog over mijn werk en associaties van de toeschouwer daarbij. Een boeiende en inspirerende avond.

'De Contente mens'. Een wandsculptuur in oplage van 10, in opdracht van het Beeldend Kunstenaars Collectief Roosendaal als BKC geschenk. Juni 2010.

'Het Regenboogproject' ter gelegenheid van Allerzielen.NU op begraafplaats Zegestede te Roosendaal op 29 oktober 2010. Een project in opdracht van CBK West Brabant en Schatten van Brabant gerealiseerd samen met Nicole Linders. Meer beeld en informatie in de groep Herdenken.

​Vanaf 2010 heb ik elk jaar een nieuw project ter gelegeheid van Allerzielen. Meer informatie in de galerie.